Menü
Hírek
Programok
Sajtószoba
Interjúk
Nézőpont
Kölcsey Kör
Keresztény Élet
Lapszámok
Országgyűlési tudósítások
Arckép
Szemle
Keresztény Élet archívum

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért

2019. január 17. csütörtök
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Biztos alap kell a további fejlődéshez
2017. május 13.

Ismét harcba kell szállnunk jövőre, hogy megvédjük eddig elért eredményeinket, és hogy biztos alapot teremthessünk a további fejlődéshez – hangsúlyozta a Lezsák Sándor vezette Nemzeti Fórum tegnapi országos gyűlésére küldött üzenetében Orbán Viktor kormányfő.

„A Nemzeti Fórum Egyesület és a Fidesz kapcsolata nem tiszavirág életű társulás, hanem egy tekintélyes múltra visszatekintő, erős és biztos szövetség” – fogalmazta meg Orbán Viktor miniszterelnök a Lezsák Sándor parlamenti alelnök által vezetett szervezet tegnapi, a Képviselői Irodaházban tartott országos gyűlésére küldött írásos köszöntőjében. A kormányfő úgy folytatta, amikor 2005 júniusában megkötötték az együttműködési megállapodást, „egy cél és egy akarat vezérelt bennünket: az ország és a magyarság sorsának jobbra fordítása”. Hozzátette, „habár az azóta eltelt időkben – Istennek hála – számos törekvésünket siker koronázta, még korántsem értünk a munka végére, jövőre ismét harcba kell szállnunk, hogy megvédjük eddig elért eredményeinket, és hogy biztos alapot teremthessünk a további fejlődéshez”.

A jelenleg Kínában hivatalos úton tartózkodó kormányfő a tanácskozáson felolvasott üzenetében nyomatékosította, ehhez a küzdelemhez „minden velünk együtt gondolkodó emberre szükség lesz. Ennek szellemében szeretném megköszönni az eddigi évek áldozatos munkáját a Nemzeti Fórum minden tagjának, különösképpen Lezsák Sándor elnök úrnak. Bízom benne, hogy immár tizenkét éve megbonthatatlan szövetségünk a jövőben is sikerrel fogja szolgálni Magyarország és a határon túli magyarság ügyét”. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! – zárta levelét a miniszterelnök.

A tanácskozáson a kormánypár-tokkal szövetséges szervezet vezetője, Lezsák Sándor politikai értékelésében kifejtette: a Nemzeti Fórum a Fidesszel és a KDNP-vel közösen, ám szükség esetén önállóan indít jelölteket a parlamenti és az önkormányzati választásokon. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a migránsáradat megállításáról, továbbá a nemzeti függetlenségünket veszélyeztetető brüsszeli törekvésekről, Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója, alelnöke pedig a parlamenti és az önkormányzati választások előkészületeiről beszélt.

Magyar Hírlap

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
Karácsonyi szeretetebéd Kecskeméten
2018. december 24.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Kölcsey Kör: Az Európai Unió jelene és jövője

Kecskemét, Kocsis Pál iskola
2019. január 17. 18.00

Magyar szemmel - pályázati felhívás a rendszerváltás emlékezetére

Beküldési határidő: 2019. január 20.

Jótékonysági est a kárpátaljai Salánk ifjúsági házáért

Budapest, Duna Palota
2018. december 6. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

20070311fidesz.jpg

20070311kdnp.jpg

20070311kisgazda.jpg

20080708Fidelitas.jpg

2008082382_lungo_drom.jpg


Lakitelek Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Keresztény Élet


Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


Webmester :: © Nemzeti Fórum :: Oldaltérkép