Menü
Hírek
Programok
Kölcsey Kör
Interjúk
Keresztény Élet
Archívum
Keresztény Élet

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért


Média
partnereink

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

2019. január 22. kedd
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
IKON: Értük...ellenünk
2017. június 11.

A kommunizmusban élő fiatalok legnagyobb vágya az volt, hogy utazhassanak. Be akarták járni a világot, ki akartak szabadulni ebből a fullasztó rendszerből, meg akarták ismerni a szabadságot. Nekik, nagyon sok esetben nem maradt más, csak a könyvek, térképek és a képzelet adta lehetőség arra, hogy eljuthassanak a világ minden pontjára.

Ezzel szemben mi már oda és akkor utazhatunk, ahová és amikor csak akarunk, szörfölhetünk a neten, a lehetőség tárháza a mi életünk. Legalábbis eddig az volt.

Különlegesen érdekesnek találom, mennyire igyekeznek liberálisaink mismásolni egy olyan ügyben, amit az ő, jövőre sosem figyelő látásmódjuk és politikájuk okozott. Manapság már minden órára jut lassan egy merénylet, melyre érkeznek aztán a „veletek vagyunk” sajnálkozó és szörnyülködő, az együttérzés álcája mögé elbújó kommentek, posztok, profilképek és nyilatkozatok. Mindenki mérhetetlenül megrendül ilyenkor, sír és rí, hogy aztán már pár órával egy ilyen gyilkossághullámot követően megmagyarázzák nekünk, hogy ennek az egésznek semmi köze sincsen a migrációhoz. Az ilyen típusú támadások hozzátartoznak a nagyvárosi élethez és az puszta véletlen, meg jobboldali-náci propaganda, hogy a merényletek mindegyikét muszlimok követték el.

Magyarázzák, hogy de van, aki már évek óta köztünk él Európában, tehát semmi köze sincsen a mostani bevándorlási hullámhoz. Nyilván teleportált az illető, nem pedig bevándorolt, igaz? Eszméletlenül pofátlannak találom és nemcsak nemzet, hanem Európa ellenesnek is azt a tényt, hogy igyekeznek tisztára mosni egy olyan dolgot, ami már beleette magát nekik hála, a mi világunkba. Ideengednek mindenkit papírok, ellenőrzés és a szabályaink betartatása nélkül. Mi leszünk az elfogadóak, holott mi voltunk a befogadók. Életemben nem hallottam még olyat, hogy egy térségben uralkodó kultúrának és rendszernek kellene alkalmazkodnia azokhoz, akiket elvileg megsegít. Javaslom menjenek csak el ugyanezek a liberálisok egy-egy ara országba mondjuk fedetlen combokkal és vállakkal, aztán nézzék meg ott, mennyire toleránsak lesznek velük és mennyire elnézik majd nekik az ő kulturális szabályaiknak a be nem tartását. Akik pedig akkor ott nekik mennek ugyanazok, ugyanabból a közegből és világból, akik most a kerítéseknél őrjöngenek, vagy bulizó fiatalokat robbantgatnak.

Ám, ez nem számít a toleráns ön- és közveszélyes vezetőinknek! A bevándorlók jogaiért és jogaitól, követeléseiktől hangos a világsajtó, amit néha felvált némi szörnyülködés egy-egy terrorcselekményt követően, aztán pedig jöhet a mosdatás és kezdődik az egész elölről. Eközben pedig a mi gyerekeink halnak meg, a mi kultúránk és világunk ellen folyik a merénylet, a leigázási kísérlet, amihez neves európai vezetők lelkesen, liberalizmustól, toleranciától és humanizmustól átszellemülten asszisztálnak.

Ránk és a hozzánk hasonló országokra mutogatnak, miattunk fejtik ki bíráló és aggodalomtól átfűtött nyilatkozataikat, minket tartanak kirekesztőnek, rasszistának, elmaradottnak és sötétnek. Lehet, hogy fizikailag mi emeltünk kerítést, de Európa nagytudású vezetői húzták fel a falakat. A félelem és a bizonytalanság falait. Ebben a világban már nem mehetsz sehová biztonságban. Nem engedheted el a gyerekedet nyugodt szívvel, hogy bebarangolja Európát, vagy hogy elmenjen egy koncertre, mert nem tudhatod már, hogy visszatér-e épségben hozzád. A szabadságot vették el tőlünk, pedig állítólag ezért harcolnak. Kiszolgáltattak minket egy idegen hatalomnak, feláldoznak minket egy megbukott ideológia oltárán, amihez ráadásul rengetegen asszisztálnak.

Eddig a cikkeimben azt a szófordulatot használtam, hogy megsúgom, de most már inkább azt mondom, hogy ordítom felétek, nektek, értetek, hogy adjátok vissza a biztonságunkat, a kultúránkat, a nemzeti öntudatunkat és az életünket. Biztonság nélkül nincs szabadság; nemzettudat nélkül nincs ország; felelős vezetők és polgárok nélkül nincsen Európa. Veszélyeztettek minket, a gyerekeinket, a világunkat, a jövőnket és mégis miért, kikért teszitek ezt? A sok jogvédő kiért dolgozik? Kiket akartok ti megvédeni? Nem a Facebookon, meg a semmitmondó nyilatkozataitokban kell megvívni a csatát és nem is álságos kiírásokban kell megmutatni az együttérzéseteket, hanem itt lenne az ideje, ha velünk és értünk élnétek.

Gyarmatosítás zajlik és ti vagytok a kereskedőink, akik eladjátok mindazt, amiben eddig hittünk és amiben élünk. Hogy is szólt a Kommunista kiáltvány szövege, amiről azt hittem már sosem fog visszatérni és amiről szerencsére nekem csak tanulnom kellett? „Kísértet járja be Európát - a kommunizmus kísértete. Szent hajszára szövetkezett e kísértet ellen a régi Európának minden hatalma:...” Kísértetek mindig itt voltak közöttünk, csak mindig máshogy hívták őket, és eddig a korszakig tényleg ellenük folyt a harcunk. Nos, a mi világunknak is megérkezett a maga a kísértete, csak éppen a régi Európa vezetői már nem ellene szövetkeznek, hanem érte… Ellenünk…

Nagy Dóra
az IKON elnöke

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
NOE évindító konferencia a Népfőiskolán
2019. január 18-20.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Kölcsey Kör: Az Európai Unió jelene és jövője

Kecskemét, Kocsis Pál iskola
2019. január 17. 18.00

Magyar szemmel - pályázati felhívás a rendszerváltás emlékezetére

Beküldési határidő: 2019. január 20.

Jótékonysági est a kárpátaljai Salánk ifjúsági házáért

Budapest, Duna Palota
2018. december 6. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


Lakitelek Népfőiskola

Szövetségesek

Szövetségesek

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Szövetségesek


Webmester :: © Nemzeti Fórum :: Oldaltérkép